Spring naar content

Thuisadministratie bij jouw thuis

Thuisadministratie is gratis voor alle bewoners van de gemeente Waalwijk. Vrijwilligers bieden ondersteuning aan huis. Samen met een vrijwilliger orden je je brieven, formulieren, rekeningen, polissen, enzovoort. Wat weg kan, gaat weg. Wat overblijft wordt in één overzichtelijke map opgeborgen. Thuisadministratie zoekt een vrijwilliger die bij jou past. Samen maak je afspraken. Is het nodig dat de vrijwilliger vaker komt? Wil je meer inzicht krijgen in je inkomsten en uitgaven? Het kan. Het gaat erom dat jij weer grip krijgt op jouw (financiële) administratie

Wijkpunten Waalwijk

Kom je er zelf even niet uit? Het Wijkpunt in Waalwijk, Waspik of Sprang-Capelle helpt je weer op weg. Samen nemen we de vraag of de papieren door. We ondersteunen je bij het vinden van de oplossing.

Loop je tegen iets aan en komt je er zelf niet uit? Wij helpen je verder. Als er zaken geregeld moeten worden, helpen ervaren vrijwilligers om samen met jou de vraag te verhelderen en je te ondersteunen bij het vinden van de oplossing. Het Wijkpunt is voor iedere bewoner van de gemeente Waalwijk. Wij hebben gratis inloopspreekuren. Een afspraak maken is niet nodig, maar mag wel.

Spreekuur locaties

Je bent van harte welkom op de locaties zoals hieronder weergegeven.

BaLaDe

Den Bolder

Bloemenoord

Sprang-Capelle, Zidewinde

  • Sprang-Capelle, Zidewinde
  • Spreekuur op donderdag
  • 10:00 – 12:00 uur